Egy konferencián vettem részt a Gundel étteremben. A rendezvénynek része volt egy ebéd is. 13 órakor véget értek az előadások és az összes résztvevő átvonult a szomszédos terembe, ahol már meg volt terítve. 10 fős asztalok voltak (a könyökünk szinte összeért). Néhány perc múlva finom füstölt ízű Bablevest szolgáltak fel csészében. A főétel Csirkemell volt gombamártással és rizzsel. Desszertnek pedig Meggyes rétes fahéj öntettel. Az ételek szépen voltak tálalva és ízletesek is voltak, de a kiszolgálás hagyott némi kívánnivalót maga után. Az ételeket hol jobbról, hol balról tették elénk, az ásványvizet inkább bele döntötték a pohárba, mint beleöntötték. Nem éreztem rosszul magam, de többet vártam a helytől.
Bableves
Csirkemell gombamártással és rizzsel
Meggyes rétes fahéj öntettel