HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2009.01.15. Dzsungel étterem

2009.01.16. 12:45 Cézár imádó

www.dzsungelcafe.hu

Tegnap este színház (Játékszín) után (este 10 körül) kerestünk egy vendéglátóipari egységet, ahol magunkhoz vehetnénk egy kis desszertet. A körúthoz meglehetősen közel lévő, már néhányszor meglátogatott Dzsungelre esett a választásunk. Miután a fagyból beestünk az igen meredek lépcsőn keresztül az étterembe, a lépcső aljában ácsorgó pincérek hada fogadott minket. Kérdezték, hogy vacsorázni akarunk-e, mert ha nem, akkor az étterem részbe nem mehetünk, csak az igen zajos és büdös (füstös) kávézóba. Amikor ezt meghallottuk, már fordultunk volna sarkon, hogy egy "vendégközpontúbb" helyet keressünk. Ekkor nagyvonalúan utánunk szóltak, hogy mégis megoldható, hogy az étterembe elfoglaljunk egy asztalt. Mivel nem akaródzott igazán kimenni a mínuszok közé, ezért éltünk a lehetőséggel. Szinte az étlapon szereplő összes desszertet megrendeltük. Somlói galuskát, Profiterolt, Narancsos csokitortát. Mikor a pincér megérkezett a rendelésekkel, akkor közölte, hogy a megrendelt két profiterol közül csak az egyiket tudta kihozni, mert ez volt az utolsó adag. Helyette egy újabb csokitorta került az asztalra. Mindegyik kifogástalan volt, mégse távoztunk elégedetten. Az érkezéskori jelenetet megbocsájthatatlannak tartom. Talán át kéne gondolniuk, hogy ki is van kiért???
 

 

 

Profiterol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Somlói galuska

 

 

 

 

Narancsos csokitorta

 

Szólj hozzá!

Címkék: étel gasztro étterem vacsora dzsungel desszert csalódás cafe gasztrionómia

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr89881594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása