HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.02.27. Gundel étterem

2008.02.27. 16:11 Cézár imádó

www.gundel.hu

Egy konferencián vettem részt a Gundel étteremben. A rendezvénynek része volt egy ebéd is. 13 órakor véget értek az előadások és az összes résztvevő átvonult a szomszédos terembe, ahol már meg volt terítve. 10 fős asztalok voltak (a könyökünk szinte összeért). Néhány perc múlva finom füstölt ízű Bablevest szolgáltak fel csészében. A főétel Csirkemell volt gombamártással és rizzsel. Desszertnek pedig Meggyes rétes fahéj öntettel. Az ételek szépen voltak tálalva és ízletesek is voltak, de a kiszolgálás hagyott némi kívánnivalót maga után. Az ételeket hol jobbról, hol balról tették elénk, az ásványvizet inkább bele döntötték a pohárba, mint beleöntötték. Nem éreztem rosszul magam, de többet vártam a helytől.

 

 

 Bableves

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csirkemell gombamártással és rizzsel

 

 

 

 

 

 

 

Meggyes rétes fahéj öntettel

2 komment

Címkék: csirke gundel étterem bableves ebéd

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr5356813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andizoli · http://maitre.blog.hu/ 2008.02.27. 21:46:29

Az emeleti rendezvénytermekben szervezett ebédek általában kisegítő személyzettel és teljesen más koreográfiával (és persze egyszerűsített menüvel) zajlanak. Ajánlom próbáld ki a földszinti a la carte éttermet, teljesen más élmény lesz!

Pitypangos 2008.03.01. 16:47:16

Három tapsért ingyen süti jár a szendvicses étteremláncban:) Komolyan: www.indavideo.hu/video/Tapsert_jar_a_suti_a_Subwayben_
süti beállítások módosítása