Már régen kinéztem magamnak ezt a helyet az interneten, de csak most vált aktuálissá a meglátogatása. Egy ismerősöm megpróbált lebeszélni róla, mondván, hogy neki csalódás volt az itt elfogyasztott vacsora. Engem nem könnyű eltántorítani, ezért este 7-re foglaltam asztalt. Mikor odaértünk az étterem kongott az ürességtől. Mivel kellemes meleg este volt, ezért a teraszon ültünk le. Egy kedves hölgy azonnal az asztalunkhoz sietett az étlapokkal. Megrendeltük az italokat és hozzáláttunk az ételek kiválasztásához. A választék igazán bőséges. Csirke, királyrák, bárány, marha és zöldséges indiai különlegességek egyaránt megtalálhatóak az étlapon. A levesek között szerepel egy "napi leves". Amikor ez iránt érdeklődtem, akkor azt a választ kaptam, hogy sajnos az nincs. Ezért Paradicsomlevest kértem. Az ízében nem volt semmi, ami eltért volna az általunk megszokottól. Hatalmas adag volt, pirított kenyérkockákkal. Olyan tányérban szolgálták fel, amiben egyszerűen nem tudott kihűlni. Legalább fél órát tartott míg elfogyasztottam. Azután Bárány Vindaloo-t rendeltem goai módon elkészítve. Az összes étel közül ez a legerősebb. Kockára vágott hús fűszeres mártásban. Hozzá sima Naan-t (kenyér tandoori kemencében sütve) kértem. Gusztusos kis tálkában szolgálták fel. A Naan friss és forró volt. Az utolsó falatig elfogyasztottam. Zárásként Pista Kulfi-t választottam, ami indiai fagylalt pisztácia ízesítéssel. Nem hasonlít a tölcsérben kapható fagylaltokhoz. Szeletben szolgálják fel. Tejes ízű édesség, a felső részében pisztácia darabokkal. Könnyen fogyasztható, mély nyomokat nem hagyó desszert. Összességében nagyon elégedett voltam, mind az ételekkel, mind a kiszolgálással. A tanulság, hogy ne hallgassunk ismerőseinkre:-)
Paradicsomleves
Bárány Vindaloo (kockára vágott hús fűszeres mártásban, goa-i specialitás)
Naan (kenyér tandoori kemencében sütve)
Pista Kulfi (indiai fagylalt pisztácia ízesítéssel)