HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2009.05.09. Symbol - Puskás

2009.05.20. 10:27 Cézár imádó

http://www.symbolbudapest.hu/

Egy nyereményjátékon 15.000.-Ft-os utalványt nyertünk, ami a Symbol bármelyik éttermében beváltható volt. A mi választásunk most a Puskásra esett. Mivel a pubban számomra túl sok volt a tv, ezért inkább a Garden részre ültünk, ami szintén az említett helyhez tartozott. Figyelmes, aránylag gyors kiszolgálásban volt részünk. Első fogásnak Citromos csirkeragulevest kértem cipóban. Nagyon jól nézett ki, és bőséges (tartalmas) adag volt. Nem sajnálták belőle a hús se. Főételt az "Idegenlégiósok" közül választottam, vagyis egy spanyol ételt, Sajtos, spenótos csirkés lepényt salsával, avokádókrémmel és tejföllel. A leírás alapján én egy kicsit ízesebbre és szaftosabbra számítottam. Az egész túl szárazra sikeredett, de azért ehető volt. Amíg vacsoráztunk, több esküvő vendégei is elfoglalták a termeket ünneplés céljából. Elég népszerűnek tűnik a hely ilyen szempontból, bár nem tudnám itt elképzelni az esküvői vacsorámat.

 

 

 

Citromos csirkeraguleves cipóban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajtos, spenótos csirkés lepény salsával, avokádókrémmel és tejföllel

Szólj hozzá!

Címkék: leves étel gasztro spanyol puskás pub étterem vacsora gasztronómia gasztró symbol

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr61133002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása