HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.07.21. Nagymama palacsintázója - Sopron

2008.07.27. 10:42 Cézár imádó

Cím 9400 Sopron, Ferenczy J. u. 32
Nyitvatartás:: Hétfőtől-Szombatig: 10-21 Vasárnap: 11-21
 

Még mindig Sopron. Egy nem túl forgalmas utcán áthaladva észrevettük, hogy itt is nyílt egy Nagymama palacsintázója. Budapesten már többször jártunk ilyen palacsintázóban, ezért úgy gondoltuk, hogy ezt se hagyjuk ki. Ez egy önkiszolgáló étterem. A pultnál az ember megrendeli amit kér, majd amikor elkészült, szólnak, hogy lehet érte menni. A berendezés elég egyszerű, de a célnak tökéletesen megfelel. Néhány pult szerű asztal, bárszékekkel. Az ember egy ilyen helyen nem tölt órákat. Bekap valamit és megy a dolgára. Nem csak palacsinták (sós és édes) közül választhatunk. Készítenek frissensülteket, egyéb desszerteket és tésztákat is. Mi Máglyarakást és néhány Palacsintát rendeltünk. A Máglyarakás finom volt, de szerintem készülhetett volna kicsit kevesebb cukorral és a tetejét se szórtam volna meg ezzel a mennyiséggel. A palacsinták tökéletesek voltak.

 

 

 

Máglyarakás

 

 

 

 

 

 

 

Palacsinták

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: étel sopron étterem édesség gasztronómia gasztró palacsinta nagymama máglyarakás önkiszolgáló palacsintázója

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr99587538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása