HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.04.01. Ypsilon café

2008.04.02. 15:34 Cézár imádó

www.ypsiloncafe.hu

Egy ismerősöm mesélt a helyről. Ő főleg azért jár ide, mert minden pénteken karaoke van. Gondoltam én is megnézem, hogy miért lelkesedik ennyire. Este 9-kor szinte teljesen üres volt az étterem. A sarokban egy asztalnál ültek. A belső kialakítás elég egyszerű és nem túl barátságos. Talán nem is pazarolnék rá több szót. Mézes-gyömbéres sütőtök krémlevest kértem, pirított tökmaggal, csészében. Sajnos ez is olyan volt, mit a hely. Se íze se bűze. Üres és jellegtelen volt. Főételnek Vajhalfilét választottam gyömbéres korrianderes zöldségraguval. Ez szépen volt tálalva és jó íze is volt. Az étkezés befejezése után semmi nem marasztalt, ezért fizettünk és távoztunk.

 

 
Mézes-gyömbéres sütőtök krémleves, pirított tökmaggal, csészében
Vajhalfilé gyömbéres korrianderes zöldségraguval

4 komment

Címkék: gasztro étterem vacsora gasztronómia karaoke üres cafe filé ypsilon jellegtelen vajhal

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr56408124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eni 2008.04.02. 19:27:53

A pénteki bulik tényleg jók, de enni még nem ettem itt. Azt hiszem, hogy ezek után nem is nagyon szeretnék.

Kun Istvánné 2008.07.21. 10:25:27

Sziasztok!A pénteki karaoke etek fergetegesek,főleg ha a srác tartja,jól érezzük magunkat!A héten is megyünk,ne hagyjátok ki! Üdv Kunné

borisz 2008.10.29. 15:35:06

Mi vasárnap délbe voltunk, tyúkhúslevest, hagymalevest cipóban,harcsapaprikást túrós csúszával és egy vadtekercset csipkemártással ettünk. Ízlett minden és a csipke az valami felséges! Ja és az üdülési csekket is elfogadták!!!

zita336 2009.05.27. 13:40:26

Barátnőm szülinapját ünnepeltük itt. Nagyon jól sikerült. Csirkehúsos tortilla tekercset ettem friss salátával, barátnőim a Kétszemélyes Ypsilon bőségtálat kóstolták meg. Mindannyian meg voltunk elégedve!:) A felszolgáló fiúk nagyon kedvesek és gyorsak voltak.
süti beállítások módosítása