HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.03.30. Új Művész étterem

2008.03.31. 10:35 Cézár imádó

Új Művész étterem
2000 Szentendre Dumtsa Jenő u. 7.
06-26-311-484
 
Szentendre utcáin sétálgatva vasárnap délután egy napos helyet kerestünk, ahol megebédelhetnénk. Végül az Új Művész kerthelységébe sütött be legjobban a nap. Mikor leültünk még jobbára üres volt, de szinte észre se vettük, hogy ezt követően percek alatt megtelt. A kerthelység egy belső udvarban található. A falak színesre vannak festve és  eladásra szánt festmények díszítik. Valami könnyű ételt szerettem volna enni, ezért Süllőfilé mellett döntöttem friss salátával. A hal nagyon ízletes volt, de a saláta fogyasztása közben egy üvegdarab került a számba, amibe kishiján beletört a fogam. Még szerencse, hogy nem vágta el a számat. Amikor a pincérnek mutattam a szilánkot, elnézést kért és azt mondta, hogy a köretet (salátát) nem számolják fel. Így is történt. A desszertet már nem kockáztattam meg. Kértük a számlát és távoztunk.

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro étterem üveg süllő gasztronómia művész szilánk kert napsütés szentendre ebéd

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr14404252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása