HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.07.18. Wang Mester Étterme

2008.07.18. 19:04 Cézár imádó

www.kinaikonyha.hu

Egy ismerősömtől hallottam a helyről. Ami felkeltette a figyelmemet az az volt, hogy 890.-Ft-ért korlátlan svédasztalos ebédet adnak minden nap 12-től 16 óráig. Csak az utca nevét tudtam, de amikor bekanyarodtunk az utcába, már messziről szemet szúrt a kínai felirat. Az étterem ablakára is jól láthatóan kiírták az előbb említett nagyon kedvező ajánlatot. Kíváncsi voltam, hogy mit is adnak ennyi pénzért. Amikor az ember belép, egy meglehetősen giccses kép fogadja az ajtóval szemben, de amikor tovább halad, ennek már nyoma sincs. Egy aránylag egyszerűen berendezett, de ennek ellenére kellemes atmoszférájú helyen találtuk magunkat. Nem voltak túl sokan. Először kerestünk magunknak egy asztalt, majd megszemléltük a kínálatot. Két féle leves és legalább nyolc féle főétel és köret közül lehetett választani. Természetesen mindet sikerült végigkóstolnom. Nekem legjobban az édes savanyú hús és a húsgombóc ízlett, de a többi is nagyon ízletes volt. Talán egyedül a csípős káposzta nem volt kedvemre való, pedig azt soha nem hagyom ki, ha kínai étterembe látogatok. Mikor a pultnál fizettünk, akkor pillantottam meg, hogy egy nagyon szép kerthelység is van az étterem mögött. Majd legközelebb... mert természetesen máskor is fogunk itt ebédelni.

A leves

 

 

 

 

 

 

 

 

Főétel válogatás

 

 

 

 

 

 

 

Svédasztal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kert

Szólj hozzá!

Címkék: étel olcsó kínai gasztronómia gasztró mester ebéd wang étterme svédasztalos

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr49574836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása