A tervek szerint egy Magna Cum Laude koncert lett volna a program, de azután összekötöttük a kellemest a hasznossal és a vacsorát is itt költöttük el. Először az italok közül választottunk. Rendeltünk egy 2007-es Juhász Paptag Rose-t. Kis maradék szénsavval rendelkező, igazi finom friss bor. Amíg a bort kóstolgattuk, volt idő az étlap böngészésére is. A választás a Juhtúrós sztrapacskára esett. Kíváncsi voltam, hogy milyen lesz, mert már jó néhány helyen okozott csalódást ez az étel. A legtöbb helyen nokedliből csinálják. Olyan is előfordult, hogy az egészet jól megszórták kaporral. Mikor kihozták, már gondoltam, hogy szerencsés volt a választás. Kóstolás után a sejtés beigazolódott. Nem csak a látvány volt meggyőző, hanem az íze is tökéletes volt. Ugyan a koncert kezdése csúszott egy órát, de az étel és az ital kárpótolt a kellemetlenségért.
Juhtúrós sztrapacska
1. Az étterem portálja és környezete | X | X | X | X | X |
2. A vendég fogadása | X | X | X | X | X |
3. A belső tér és a hangulat | X | X | X | X | X |
4. Berendezés, dekoráció, teríték | X | X | X | X | X |
5. Étlap | X | X | X | X | X |
6. Választék | X | X | X | X | X |
7. Kiszolgálás | X | X | X | X | X |
8. Árak | X | X | X | X | X |