A mai ebédemet a Dzsungel étteremben fogyasztottam el egy kedves ismerősömmel. Két éve nem jártam itt. Azóta átépítették. Régen az egész dzsungelnek volt berendezve. Időnként kialudtak a fények és állat hangokat lehetett hallani miközben dörgött és villámlott. Nagyon hangulatos volt. Jelenleg már négy féle hangulat (terem) közül választhatunk. Dzsungel, Kalózok, Szavanna és Óceán. Mindegyik az elnevezésnek megfelelően van berendezve. A kellemes barátságos hangulatot most is sikerült megőrizniük. A pincérek nagyon kedvesek és türelmesek. Az étlap tanulmányozása közben pedig a bőség zavarával küzd az ember. A különböző ételeket fantázianevekkel is ellátták. Én a Hullámok hercegét választottam, ami Lazac steaket takar, tejszínes garnélarákos Chardonnay-mártásban rozmaringos burgonyával. A partnerem Bajuszos ragadozót, ami Harcsa fokhagymás olajban, egészben sütve, túros csuszával tálalva. Mindkettő nagyon ízletes volt és nem utolsó sorban hatalmas adag. Ide nem fogyókúrázni jön az ember.... Sajnos távozás után az utcán éreztük, hogy a konyha szellőztetését a vendégtér felé oldották meg. A ruhánkból áradt az ételszag... Ezen még van mit javítani.
Lazac steak, tejszínes garnélarákos Chardonnay-mártásban rozmaringos burgonyával
Harcsa fokhagymás olajban, egészben sütve, túros csuszával tálalva