HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2009.01.23. Ruben Étterem

2009.02.03. 12:30 Cézár imádó

www.rubenrestaurant.hu

Sajnos pozitív változásról nem tudok beszámolni az előző látogatásomhoz képest. Talán csak az átható festékszag szűnt meg. Péntek este két felszolgáló nem tudta kiszolgálni a teltházas éttermet. Mindenre hosszan kellett várakozni. Amikor rendelni szerettünk volna, kiderült, hogy az étlapon szereplő ételek közül jó néhány "jelenleg nem kapható". Ezek után inkább maradtam a már egyszer letesztelt Szegedi tüzes marhagulyásnál és a Cézársalátánál. Zárásként Ruben csokoládé kompozíciót kértem, kandírozott narancshéjjal (Csokoládé mousse, chilis csokoládé fagylalt, csokoládé felfújt). Ez isteni volt. Azt hiszem, hogy a közeljövőben hanyagolni fogom a helyet, mert nem kívánok felesleges időt tölteni a pincér figyelmének a felkeltésével és az ételekre való várakozással.

 

 

 

Szegedi tüzes marhagulyás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cézársaláta

 

 

 
 
 
 

 
Előző bejegyzés:

http://vacsora.blog.hu/2008/11/09/2008_11_08_ruben_etterem

 

Szólj hozzá!

Címkék: kritika saláta gasztro étterem csokoládé új vacsora vendéglő gasztronómia cézár ruben marhagulyás

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr13920016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása