HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.06.19. Rosé Restaurant

2008.06.20. 11:34 Cézár imádó

www.roserestaurant.hu

Interneten találtuk a helyet. Budapest szívében az Erzsébetvárosban található az étterem. Az étlapon a tradicionális magyar fogások mellett megtalálhatók az olasz, francia és thai konyha remekei is. A főoldalon fel volt tüntetve az alábbi: "Itt minden csütörtök TORKOS CSÜTÖRTÖK. Asztalfoglalás esetén ételárainkból (italból nem) 50% kedvezményt adunk." Mivel pont csütörtök volt, ezért lehetőségünk nyílt megbizonyosodni ennek a valóságtartalmáról. Néhány helyen ezt az aznapra vonatkozó áremeléssel kompenzálják, de itt igaznak bizonyult az ígéret. Este 7-re foglaltunk asztalt. Érkezésünkkor egy asztalnál ültek csak vendégek. Két idősebb külföldi hölgy, akik rendkívül élvezték, hogy az élőzene csak nekik szól. Később fotóztatni kezdték magukat a zenészekkel. Mikor beléptünk egy kedves fiatalember az asztalunkhoz kísért minket. Nem igazán lehetett megállapítani róla, hogy ő a tulajdonos vagy egy pincér, esetleg a pultos. Néhány perccel később ez a helyzet még bonyolultabbá vált, mert elkezdtek beszivárogni a környékbeli ismerősök és körülvették a pultot. Mivel a személyzet ruházata nem tért el az utcáról érkezőktől, ezért azt se tudtuk, hogy kivel próbáljuk felvenni a kapcsolatot, hogy ételhez jussunk. Az étlap gondos tanulmányozása után a választásom a Thai csípős csirkelevesre esett. Várakozáson felüli volt. Istenien fűszerezve, gazdag tartalommal. Második fogásként Cheddar sajtos csirkecsíkokat kértem rizzsel.
Bőséges adagot kaptam. Pont olyan volt, mint amilyennek képzeltem. Nem spórolták le róla a sajtot. Semmire nem kellett sokat várakozni, minden friss és forró volt. Az élőzene rendkívül kellemessé tette az esténket. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Thai csípős csirkeleves
Cheddar sajtos csirkecsíkok rizzsel

Szólj hozzá!

Címkék: étterem csütörtök vacsora gasztronómia torkos gasztró fél áron rosé 50% élőzene

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr16530450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása