HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.08.22. Marcello Pizzéria

2008.08.26. 09:35 Cézár imádó

Cím : 1111  Bartók Béla út 40.
Telefon : 466-6231

Talán már tíz éve is van annak, hogy utoljára itt jártam. Némi nosztalgiával gondoltam a helyre. Egy hirtelen elhatározásból adódóan ebédidőben tértünk be ide. Szinte semmi nem változott, de ezt jó értelemben gondolom. A legtöbb helyen a változatlan azt jelenti, hogy ugyanaz a berendezés, csak kicsit leamortizálódik, de nem változtatnak rajta. Itt sikerült megőrizni a minőséget. Az állandó étlapon megtalálhatók az olasz konyha remekei, heti ajánlataik között pedig főleg a házias magyar konyha jellegzetes ételei, mint pl. rakott krumpli, pörkölt, főzelékek, sorakoznak. Mivel ez egy olasz étterem, úgy döntöttünk, hogy tésztát rendelünk. Az én választásom a tenger gyümölcseivel elkészített tészta volt. Tejszínes fokhagymás szósszal és rengeteg sajttal érkezett a gőzölgő étel. Bőven voltak benne tengeri herkentyűk is. Annak ellenére, hogy elég ritkán fogyasztok tésztát, mert nem tartozik a nagy kedvenceim közé, fantasztikus élmény volt.
A tészta állaga tökéletes volt. Nem volt se nyers, se túlfőzött. Az arányok is jól el voltak találva. Aki egy hangulatos kis helyre és finom ízekre vágyik, annak szívből ajánlom.

 

Tészta tenger gyümölcseivel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hely

 

 

 

 

A bejárat 

Szólj hozzá!

Címkék: bartók étel béla étterem tenger gasztronómia gasztró tészta pizza ebéd pizzeria marcello gyümölcsei

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr18633353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása