HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.05.06. Míró kávézó

2008.05.06. 17:56 Cézár imádó

www.cafemiro.hu/mammut/

Ez egy nagyon kellemes hangulatú kávézó a Mammut I.-ben. Juan Míró spanyol szürrealista festőről kapta a nevét, belsőépítészete és a berendezés is ebben a stílusban készült. Minden nap napi menüt kínálnak 12 és 15 óra között 890.-Ft-ért, melyben leves, főétel és desszert is szerepel. Ezt kóstoltuk meg mi is. A mai napi menü Tárkonyos pulykaragu leves, Rakott krumpli, Epres joghurt torta volt. A megrendelés után néhány perccel már az asztalon gőzölgött a leves. Nagyon finom volt, de én adtam volna hozzá még egy szelet citromot. A Rakott krumpli pont olyan volt, mint ahogy az ember otthon készíti. Nem spóroltak ki belőle semmit. A kiszolgálás kedves és gördülékeny. Semmire nem kellett fölöslegesen várnunk. Érdemes kipróbálni.

 

Tárkonyos pulykaragu leves

 

Rakott krumpli

 

Epres joghurt torta

1 komment

Címkék: miro menü étterem olcsó gasztronómia gasztró ebéd mammut cafe hangulatos

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr81457032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2008.05.29. 15:46:10

A rakott krumpli konkrétan ekkora adag? Félfogamra sem elég...
süti beállítások módosítása