Néhány hete az autóból láttam meg a helyet. Már a látványa (az egyszerűsége) megfogott. Egyszerű fa bútorokkal van berendezve és mindenhol (képeken, alátéteken) visszaköszön a bika motívum. Egy nagyon készséges pincér fogadott minket. Azonnal felajánlotta a segítségét az ital és az ételválasztásban. Inkább az étlap tanulmányozásánál maradtam. Előételnek két féle Tapast választottam. Az egyik Zöldfűszeres kecskesajtkrém a másik Padlizsánkrém volt. Meleg lepénnyel szolgálták fel. Főételnek Vajhalat kértem fűszeres morzsában sütve, ruccolás burgonypürével. Rég nem ettem ilyen tökéletesen elkészített halat. Omlós volt, de mégis tökéletesen át volt sütve. A köretet pikánssá tette a ruccola. Az utolsó fogás Császármorzsa rumos mazsolával és forró barackízzel. Ez már nem volt annyira rendben. Mazsolának nyoma sem volt, a barackíz pedig valóban csak "íz" volt. Ezen még van mit javítani, de az összes többi étel kifogástalan volt.
1. Az étterem portálja és környezete | X | X | X | X | X |
2. A vendég fogadása | X | X | X | X | X |
3. A belső tér és a hangulat | X | X | X | X | X |
4. Berendezés, dekoráció, teríték | X | X | X | X | X |
5. Étlap | X | X | X | X | X |
6. Választék | X | X | X | X | X |
7. Kiszolgálás | X | X | X | X | X |
8. Árak | X | X | X | X | X |