HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.03.03. Paulaner Sörház

2008.03.05. 14:15 Cézár imádó

www.paulanersorhaz.hu

Nem tudok róla túl sokat írni, mert csak egy desszertre ugrottunk be.
Mostanáig azt gondoltam, hogy ez egy aránylag kis alapterületű hely, de amikor beléptünk akkor már láttam, hogy hatalmas. Kiderült, hogy ez a főváros legnagyobb látvány sörfőzdéje. Az erjesztő és ászokoló tartályok üvegfal mögé kerültek, így látványnak is érdekesek. Az étlapon a bajor konyha mindennapos étkei és különlegességei találhatóak.
Bajor almásrétes fahéjas öntettel és Frissen sült császármorzsa, aszalt gyümölcsökkel, málna öntettel volt a két kiválasztott. Mindkettő tökéletesen volt elkészítve. Biztos vagyok benne, hogy ide még visszatérek.

Bajor almásrétes fahéjas öntettel
Frissen sült császármorzsa, aszalt gyümölcsökkel, málna öntettel

Szólj hozzá!

Címkék: sör konyha császármorzsa bajor desszert rétes paulaner sörház erjesztő ászokoló

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr54366687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása