HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.03.01. Da Lello Spaghetteria Pizzeria

2008.03.01. 20:33 Cézár imádó

Egy délutáni mozi után kissé éhesen olasz ízekre vágytunk. Némi tanakodás után a Da Lello Pizzeriát választottuk. Már többen ajánlották nekem. Naponta elmegyek mellette kocsival, de még nem volt alkalmam betérni. Érkezésünkkor ránk se hederítettek, ezért magunk választottunk egy asztalt. Maga a hely elég egyszerű, de tiszta. Jól lehet beszélgetni, mert aránylag csendes hely. Mire elhelyezkedtünk, megérkezett egy pincér, hogy felvegye megrendelésünket. Először egy ásványvizet kértem. Mikor kihozta, egy pohárral együtt letette az asztalra bontatlanul. Nekem kellett kinyitnom. Ketten voltunk és úgy döntöttünk, hogy két féle ételt választunk és azt fél-fél adagban kérjük.Az első Quattro formaggi pizza volt (paradicsom, mozzarella, parmezán, ementáli, gorgonzola és extra feltétként kukorica). Másodikként Lasagnet kértünk. Ebben a sorrendben szolgálták fel őket és nem egyszerre. A pizza tésztája egész vékony volt és ropogós. Általában a vastag tésztásokat részesítem előnyben, de ez nagyon ízletes volt. A Lasagne is finom szaftos volt. Már a fél pizza elfogyasztása után rájöttünk, hogy elég lett volna ennyi, de azért hősiesen befaltuk a lasagnet is. (A képek minősége nem a szokásos, mert kénytelen voltam telefonnal csinálni.)
Sajnos a helynek nincs weboldala, ezért leírom az elérhetőségeket:
Da Lello Spaghetteria Pizzeria
Cím : 1123  Alkotás út 31.
Telefon : 356-5851
Quattro formaggi
Lasagne

1 komment

Címkék: vacsora pizza csendes pizzeria lasagne lello formaggi

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr63361149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ninetta Bagarella · http://www.italiano.blog.hu 2008.03.14. 21:15:26

Jó kis beszámoló Lello bácsi étterméről :)

Megemlíteném, hogy az eredeti olasz pizza tésztája vékony és ropogós "croccante", amit te is fogyasztottál Lellónál, de mi magyarok a vastag tésztásat kedveljük inkább (ami nem igazán olasz, de a lényeg, hogy finom).
Szerény véleményem szerint a klasszikus, kerek pizza vékonytésztásan az igazi, míg a négyszögletes pizzaszelet inkább vastagtésztásan jó.
Ciao
Ninetta

süti beállítások módosítása