HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.02.18. Jam Pub

2008.02.19. 12:55 Cézár imádó

www.jampub.hu

Terveink szerint csak borozni készültünk és meghallgatni egy koncertet. Előző nap foglaltam asztalt, de érkezésünkkor kiderült, hogy a hölgy előző hétre írta be a foglalást. Két választásunk volt. Vagy elfogadunk egy „könyöklőnek” nevezett helyet bárszékekkel, vagy távozunk. Mi az első mellett döntöttünk. Később megoldódott a helyzet. Látszott a hölgyön, hogy nagyon bántja a tévedés és a semmiből elővarázsolt nekünk egy asztalt. Itt már kényelmesebb volt és a színpadot is jól láthattuk. Rendeltünk egy üveg Montenuovo Cuveet. Pincérünk felhívta a figyelmünket, hogy mivel alkoholos italt rendeltünk, fejenként még 500.-Ft-ért korlátlanul fogyaszthatunk a büféasztalról. Ezt meg is tettük. A saláták, töltött húsok, sajtok és sok egyéb finomságok között válogathattunk. A sor végén még desszertnek is marad hely. Pogácsák, mini rétesek és egyéb sütemények kínálták magukat. A rossz kezdet után kellemes volt a végkifejlet.

 

 

A büféasztal remekei...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A desszert

1 komment

Címkék: koncert bor vacsora büfé desszert cuvee jam pub montenuovo

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr58345544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kyra 2008.02.22. 22:12:19

Jó a kaja, de az esti órákban beszélgetésre már nem alkalmas a hely, mert olyan hangos zene.
süti beállítások módosítása