HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.02.07. Kisrabló Pub - Torkos csütörtök

2008.02.07. 22:29 Cézár imádó

 http://www.kisrablopub.hu/

És elérkezett a harmadik torkos csütörtök. A számla végösszegéből ezen a napon 50% kedvezmény jár. Két héttel ezelőtt a menjunkenni.hu-n elkezdtem böngészni az akcióban részt vevő éttermek listáját. A lista elejéről haladtam hátrafelé és hívtam sorra a kedvemre való éttermeket. Az első 14 hívásnál nem jártam sikerrel. Már minden asztal foglalt volt. Azután megtaláltam ezt az éttermet. Körülbelül 10 évvel ezelőtt gyakran megfordultam itt, de azután valahogy feledésbe merült. A hely belül egy hamisítatlan XVI. századi hajóbelső. Van egy felső és egy alsó helység. Minket az alsóba irányítottak. Egy nagyon kedves fiatal pincér szolgált ki bennünket. (Egy hete kezdett itt dolgozni) Mindvégig végtelenül figyelmes volt velünk. Bár teljes telt ház volt, az ételek kifogástalan minőségben kerültek a tányérunkba. Nem fogom újra elfelejteni:-) 

És akkor a menü:
Tárkonyos pikáns borjúraguleves
Kacsamell rózsaszínűre sütve rozmaringos narancsmártással, hercegnő burgonyával
Sacher torta

2 komment

Címkék: leves pub étterem kedvezmény vacsora torkos csütörtök kacsamell kisrabló sacher

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr29330181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisbankar 2008.02.12. 11:15:09

Szerintem kicsit magasak az árak, bár nem csillagászati, bár kinek mi számít magasnak... :-)

noora 2009.02.27. 01:14:06

A 2009. évi Torkos csütörtöki akció keretében sajnos nagyon rossz benyomással távoztunk az étteremből.
Illetve már sajnos ez is túlzás, hogy távoztunk, hiszen be sem jutottunk, csak néhány percre. Egy 20 fős baráti társasággal foglaltunk le néhány asztalt az esemény előtt egy héttel.
A vacsora estéjén már kaptunk egy telefont, hogy jól tennénk, ha késnénk kb. 20 percet, mert elég nagy csúszásban vannak. Kérésükre késve érkeztünk, ám ez még mindig kevés időnek bizonyult számukra, hogy felkészüljenek fogadásunkra.

Udvariasan megkértek, hogy várakozzunk az épület előtt, hiszen nagyon kellemetlen lenne számukra, ha fel kellene állítaniuk az asztaltól a vendégeiket. Vajon nekünk nem kellemetlen az utcán ácsorogni?!?
Mindeközben a 3-4 fős társaságok sétáltak ki-be az étterembe, minket azonban 10 percenként kijöttek megnyugtatni, hogy hajnali egy óráig biztosan lesz konyha, éhen nem maradunk.
Amikor 1!!! órás várakozás után végre betessékeltek az előtérbe, leültettek és közölték velünk, hogy a konyhafőnök nem képes több ételt elkészíteni, hiszen elfogyott az alapanyag.
Azt gondolom, hogy nagyon nagy hibát követett el az étterem akkor, amikor nem gondolta át, hogy mit vállal fel ezzel az akcióval.
Ezek után csalódottan és még éhesebben távoztunk az étteremből, amit az sem csillapított, hogy kedves felszolgáló kisasszony szabadkozott, hogy nem ő tehet róla, hogy nincs mit ennünk.
Azthiszem ezek után már nem vágyom erre a helyre, akármilyen finoman főznek is! :(
süti beállítások módosítása