HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.12.21. Mix-R Pizzeria

2008.12.23. 15:51 Cézár imádó

http://www.mixr.hu/

Már évek óta újra és újra visszatérek ide. Talán itt kapható az egyik legjobb pizza a városban. Különös módja van a pizza rendelésnek. Minden asztalra ki vannak készítve kis lapok, amiken be lehet jelölni, hogy milyen feltéttel szeretné az ember a pizzáját. Az ár független a feltétek számától (kivéve a dupla feltéteket). Kapható kis, nagy és óriás pizza. A nagy (32 cm) bőven elegendő két fő részére is. Mi is azt rendeltünk. Természetesen előtte nem hagyhattam ki a paradicsomlevest. Rengeteg sajttal tálalták. Isteni volt. Talán egyedül a számla rendezési módjában találok kivetnivalót. Nem lehet az asztalnál fizetni, hanem a pulthoz kell menni, annak ellenére, hogy nem önkiszolgáló a hely.

Szólj hozzá!

Címkék: étel gasztro étterem gasztronómia pizza ebéd pizzeria hellókarácsony mix r mixr

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr55838564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása