HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.02.06. Due Fratelli

2008.02.07. 10:19 Cézár imádó

www.duefratelli.hu

Este 9 körül a Mammutban próbáltunk egy kellemes helyet találni egy könnyű vacsorához. Az étterem szinten sétálva a Due Fratellire esett a választásunk. Ez egy olasz étterem. Cézár salátát rendeltem. Azt meg kell hagyni, hogy túl nagy gondot nem fordítanak a tálalásra, de ennek ellenére ízletes volt. Desszertnek Profiterolt rendeltem. A legtöbb étteremben legalább 3 gombócot tesznek a tányérra, de jelen esetben csak kettőre futotta. Sajnos a rendelés felvételekor a pincér elfelejtette megemlíteni, hogy 10-kor zárnak. Erre 10 óra előtt néhány perccel úgy figyelmeztetett, hogy "hoznám a számlát". Én ezt elég modortalan dolognak tartom.

 

Cézár saláta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Profiterol

5 komment

Címkék: étterem vacsora mammut cézár saláta profiterol due fratelli

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr38329120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levi 2008.12.07. 00:36:20

Sajna nem világítottuk ki azt a táblát ami pont a bejáraton lóg és csak a nyitvatartás van rajta... de mostmár esküszöm körbe neonozom... Üdvw

Geo_morph 2009.03.24. 15:46:25

Kedves Levi,

miért Neked áll feljebb ebben az esetben? Miféle mentalitás ez szerinted? Egy apróságot elfelejtesz, amire szerintem nem ártana egy kis figyelmet fordítanod: a vendéglátóiparban dolgozol és egyelőre még te vagy a vendégért és nem ő érted. Ha ő nincs, mehetsz, fel is út, le is út. Mert a reakciódból az tiszta sor, hogy nem Te vagy a tulajdonos...
Akit egyébként még ismerek is.

levi96 2009.09.15. 12:28:46

Kedves barátom,18 éve csinálom,és bocs de nekem is van családom... Képzeld hazavárnak.
Ha majd éjjelnappaliban dolgozom tuti nem fogok morogni az ilyen zárás elötti, csak nekem csak egyet,gyorsan tipusú emberek miatt...
Reggel 10től pont elég ott lenni...
Te mentél már irodába zárás elött 4 percel? Elhajtanak ...
Vagy bárhová ahol"normális "nyitvatartás van? szívem minden szeretete a tiétek 10től 22.00ig.
aztán már nem. sajnálom.

Mikrobi 2011.02.28. 14:31:26

@levi96: igazad van. Viszont javaslom a 9 után érkezett vendégek figyelmét udvariasan felhívni a tempós étkezésre. A nyitvatartás tábla körbeneonozása kevés lesz. Ha a kedves vendég úgy érzi, hogy 1 óra kevés lesz a kajálásra, inkább le se üljön.

Kemál Amál 2011.07.25. 15:52:17

Ez a Due Fratelli az Erőd utcai "testvére"? Mert akkor örülj, hogy "megúsztad" ennyivel! Ha semmi közük egymáshoz, akkor pedig egy jó tanács: az Erőd utcait nem ajánlom.
Mi a netről néztük ki az egyik akciójukat, az étteremben azonban közölték, hogy csak házhoz szállítás esetén élnek ezek az ajánlatok. A netes áraknál minden pár száz forinttal drágább volt, de ez még nem okozta volna azt, hogy soha többé be nem tesszük a lábunk arra a helyre!
A pincér San Pellegrino helyett műanyag flakonos San Benedettót hozott (nem vagyok sznob, de ha egyszer rászánnám a pénzt, akkor vagy hozza azt, vagy szóljon, hogy nincs), ami mellesleg igen hasonlított a mi szódánkra, már ízben. A flakonok bontottak voltak, a szódára persze bizonyíték nincs.
Fizetésnél a pincér megkérdezte, mennyiből hozhat vissza, mondtuk neki, hogy árában. Erre megkérdezte, hogy mégis mivel volt problémánk (bocs, hogy merészeltem nem adni borravalót). Hát, a San Pellegrino fájt. Ő akart hozni, de ha elfogyott, akkor nem tud, különben meg, ez is olasz. Kb. negyed órára eltűnt a húszezressel majd véletlenül tízezerből hozott vissza. Véletlenül.
Írtam a honlapjukra a vendégkönyvbe, természetesen nem jelent meg.
Ami viszont tetszett: két német turistának már San Benedetto sem jutott, ők Theodorát kaptak ezzel a szöveggel: It's also sparkling, but cheaper. Figyelmes a pincé, ugye?
És még valami: a számlán természetesen két üveg San Pellegrino szerepelt, árában...
süti beállítások módosítása