HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.08.09. PalacsintaHáz Étterem - Miskolc

2008.08.11. 13:37 Cézár imádó

www.palacsintahaz.com

Már otthon (interneten) nézegettem az éttermeket, hogy a Miskolcon eltöltendő hétvégénk programja zökkenőmentes legyen. Ki is néztem több helyet. A választás végül erre esett, mert kíváncsiak voltunk, hogy mit is lehet a palacsintából még kihozni. Az eső miatt sajnos nem tudtunk a teraszra ülni, de a belső rész hangulatosabb is volt. Egy kedves pincér, barátságos színek és gyertyafény fogadott. Az étlapot böngészve szinte nem is tudtam választani, mert annyi féle kedvemre való étel szerepelt rajta. Voltak levesek, édes óriás palacsinták, sós óriás palacsinták, rakott palacsinták, rántott palacsinták, saláták. A bőség zavara. Végül a választásom a nyári ajánlatok közül a Grill palacsintára esett. Részletesebben: grillezett csirkemell, grillezett zöldségek, palacsintába tekert majonézes kukoricasalátával tálalva. Sikerült felülmúlniuk az elképzeléseimet. Rövid várakozás után egy hatalmas adag érkezett, szemet gyönyörködtető színkavalkáddal. Érezhetően minden frissen volt elkészítve. Elégedettebb már nem is lehettem volna. Távozás előtt minden vendég kap egy kis sorsjegyet, amin fel kell tüntetnie, hogy melyik a kedvenc sós, illetve édes palacsintája. A hónapban legtöbb szavazatot kapott két palacsinta tíz napig fél áron kapható a következő hónapban és a kitöltők között kisorsolnak egy kétszemélyes vacsorát. Nagyon ötletes.

Grill palacsinta

 

 Az étterem...

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: étel édes étterem óriás miskolc vacsora vendéglő gasztronómia gasztró palacsinta sós palacsintaház

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr30610643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása