HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.03.24. Menza

2008.03.25. 18:52 Cézár imádó

www.menza.co.hu

Húsvét hétfő este nem is gondoltam, hogy van olyan hely, ami dugig van. Mivel nem foglaltunk asztalt, a bárpultnál kellett várakoznunk több mint fél órát. Már ott átnéztük az itallapot. Egy rozé kivételével nem találtunk kedvünkre valót. Kissé hosszúnak tűnt a várakozás, de végül megkaptuk az asztalunkat. Nehezen tudtam választani, mert szinte bármit megennék ami az étlapon szerepel. Nincsenek túlbonyolítva a dolgok. A nevek alapján pontosan tudja az ember, hogy mit fog enni. Végül Pisztrángot kértem egészben, grillezett zöldségekkel. Rendkívül gusztusosan volt tálalva. Sajnos túl lett sütve, ezért nem lehetett egészben eltávolítani a gerincét és maradtak benne szálkák. Összességében pozitív élmény volt.

Pisztráng egészben grillezett zöldségekkel

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro bor étterem várakozás pisztráng hal vacsora gasztronómia menza liszt ferenc tér

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr24396371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása