HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.02.25. Pampas Argentin Steakhouse

2008.02.26. 13:04 Cézár imádó

www.steak.hu

 Este 7 órára egy másik étterembe készültünk. Sajnos a helyet zárva találtuk ezért a Pampas mellett döntöttünk. Így visszatekintve nagyon jó választás volt. Érkezésünkkor egy kedves pincér üdvözölt minket, egy üres asztalhoz kísért és lesegítette rólunk a kabátunkat. A továbbiakban is azonnal rendelkezésünkre állt amint ez szükségessé vált, de láthatatlan maradt az este többi részében. Maga a hely melegséget áraszt. Az ember jól érzi magát itt. Talán a berendezésnek és a falak színének köszönhetően. A belső tér megszemlélése után következett az étlap.  Előételnek Jamones Ibericos-t (Kizárólag makkon nevelt ibériai mangalica egészben érlelt ízletes sonkája, friss házi fehér kenyérrel) választottunk. Főételnek Tenderloin Steak-et (Bélszínszelet mely az Angus marha legnemesebb része) kértem medium-rare-re (közepesen véres) sütve Cézár salátával. Talán ilyen tökéletesen elkészített bélszínt még nem is ettem. Hozzá a Rosemount Pincészet Shiraz-Diamond Label-t ittam. Befejezésként egy Profittelrol-t kértem. Ez nem igazán volt kedvemre való. Eléggé el volt ázva. Amikor ezt fizetéskor jeleztem a pincérnek elmondta, hogy ezt ők is rendelik valahonnan és nem náluk készül. Összességében szép emlékekkel távoztunk. Bármikor megismételném ezt a vacsorát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jamones Ibericos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tenderloin Steak (200g)

 

 

 

 

 

  

 

 

Tenderloin Steak

közelebbről:-)

 

 

 

 

 

 

 

Cézár saláta

 

 

 

 

 

 

 

 

Profittelrol

Szólj hozzá!

Címkék: bor étterem vacsora argentin steak hangulatos cézár saláta pampas steakhouse profiterol

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr28355080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása