Este 7 órára egy másik étterembe készültünk. Sajnos a helyet zárva találtuk ezért a Pampas mellett döntöttünk. Így visszatekintve nagyon jó választás volt. Érkezésünkkor egy kedves pincér üdvözölt minket, egy üres asztalhoz kísért és lesegítette rólunk a kabátunkat. A továbbiakban is azonnal rendelkezésünkre állt amint ez szükségessé vált, de láthatatlan maradt az este többi részében. Maga a hely melegséget áraszt. Az ember jól érzi magát itt. Talán a berendezésnek és a falak színének köszönhetően. A belső tér megszemlélése után következett az étlap. Előételnek Jamones Ibericos-t (Kizárólag makkon nevelt ibériai mangalica egészben érlelt ízletes sonkája, friss házi fehér kenyérrel) választottunk. Főételnek Tenderloin Steak-et (Bélszínszelet mely az Angus marha legnemesebb része) kértem medium-rare-re (közepesen véres) sütve Cézár salátával. Talán ilyen tökéletesen elkészített bélszínt még nem is ettem. Hozzá a Rosemount Pincészet Shiraz-Diamond Label-t ittam. Befejezésként egy Profittelrol-t kértem. Ez nem igazán volt kedvemre való. Eléggé el volt ázva. Amikor ezt fizetéskor jeleztem a pincérnek elmondta, hogy ezt ők is rendelik valahonnan és nem náluk készül. Összességében szép emlékekkel távoztunk. Bármikor megismételném ezt a vacsorát.
Jamones Ibericos
Tenderloin Steak (200g)
Tenderloin Steak
közelebbről:-)
Cézár saláta
Profittelrol