HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2007.12.02. Porcellino

2007.12.04. 11:44 Cézár imádó

http://www.porcellino.hu/

Ezen a helyen már volt néhány étterem, azonban eddig mindegyik aránylag rövid időn belül bezárt. Nemrég újra megnyitották Porcellino néven. Kockás terítős, de nem olcsó olasz étterem. A személyzet nem túl barátságos, viszont az ételek magukért beszélnek. Jól elkülönül egymástól a dohányzó és nemdohányzó rész. Előételnek Mediterrán hallevest ettem, amiben bőségesen volt "tengeri herkentyű". Főételként Cézár salátát - ezúttal rákkal, majd a desszertnek Ricotta tortát. Sajnos a végére jutott egy kellemetlen meglepetés is. A tortában egy kb. 2cm nagyságú hegyes műanyag volt, amit csak azután fedeztem fel, hogy elvágta a számat. Valami csomagolás maradék lehetett. Mikor szóltam a pincérnek, hogy mit találtam, nem túl meggyőzően sajnálkozott... Azért úgy gondolom, hogy ez a hely megér még néhány próbálkozást. Vissza fogok térni, hogy megkóstoljam a cézárt csirkével is:-)

 

Ricotta torta bazsalkomos eperrel.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr86251930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wera Wang 2008.02.03. 21:45:58

A Porcellino nem olasz étterem, csak annak adja el magát. Irtó barátságtalan és drága magyar hely.
süti beállítások módosítása