HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.10.21. Chen's Cooking Wok and Grill Restaurant - Sopron

2008.10.29. 10:00 Cézár imádó

A Soproni est című ingyenes újságban találtam rá az étteremre. Mivel ott ár nem szerepelt csak az, hogy korlátlan a fogyasztás ezért először telefonon érdeklődtem. Megdöbbentően alacsony árat mondtak. Az ebéd 1.990.-Ft-ba kerül. Az étkezés ára tartalmazza a büféasztal teljes választékából való korlátlan mennyiségű fogyasztást  - előétel, leves, főétel, desszert, gyümölcs - illetve a WOK mester által elkészített ételsorokat. Amikor beléptünk, szemünk szánk elállt a választéktól. Egy kedves pincér megkérdezte, hogy először vagyunk-e itt (ez mondjuk nem rendkívüli, mert az étterem két hónapja nyílt), és mivel mondtuk, hogy igen, ezért körbevezetett minket a büféasztaloknál. Két féle leves, nyers tenger gyümölcsei (amiket frissen sütnek a látványkonyhában), nyers zöldségek, sushi, rengeteg féle kínai főétel és köret, különböző gyümölcsök. Igazi habzsi-dőzsi. Először a sushik közül választottam néhányat, majd a tenger gyümölcsei következtek. Egy tányérra szedve kell átadni a szakácsnak, aki a nyolc választható mártás egyikével néhány perc alatt megsüti. Fantasztikus ízei voltak. Ezt követően a kínai ételes pulton válogattam. Ezek se okoztak csalódást. Némi pihenő után sült banán és egy kis gyümölcs zárta a sort. És amit még soha nem kóstoltam, kókusztej rizsgyöngyökkel. Az étkezés befejeztével kíváncsi voltam, hogy a mellékhelység is hasonló színvonalú-e, mint az étterem. És a válasz igen. Minden automatizálva van. A szappan adagoló, a vízcsap és a kéztörlő adagoló is érintés nélkül működik. Az egész helyen érződik, hogy jól átgondolt és szervezett. Mint távozásunkkor megtudtam, a tulajdonosnak (Jimmy Chen) több országban működik már hasonló étterme. Összességében fantasztikus élményben volt részünk. Ha Budapesten lenne, hetente legalább egyszer itt ennék:-)

 

 

 Sushi

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nyers tenger gyümölcsei

 

 

 

 

 

 

 Sült tenger gyümölcsei

 

 

 

 

 

 

 

 Köret

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kínai ételek

 

 

 

 

 

 

 Sült banán, kompót, kókusztej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.chenscooking.com/

5 komment

Címkék: kritika japán gasztro sopron étterem kínai vendéglő gasztronómia and sushi wok büfé grill ebéd cooking chens restaurant

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr12736990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adi · http://mucika 2008.11.08. 19:02:41

nagyon jó az étterem egy "problémám" volt sajnos nem lehet étkezési utalvánnyal fizetni.ha elfogadóhely lenne még jobban vonzaná az embereket ez biztos!én is többször látogatnám az éttermet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

v1k · http://www.v1k.eu 2008.11.20. 23:57:45

kedvenc sopronban :)

Reservierung 2008.11.27. 08:52:05

Sehr geehrte Damen und Herren!

Ich finde leider keine Telefonnummer von Ihrem Restaurant.
Kann ich für heute am Abend, ca. 19:15 Uhr einen Tisch für 6 Personen bei CHENS COOKING reservieren?

Mit der Bitte um Antwort
und freundlichen Grüßen!

Josef Lederer
Caritas Forchtenstein

Cézár imádó 2008.11.27. 09:09:11

Elérhetőségek:

AlphaPark2
9400 Sopron, Határdomb út 1-2.
06-99-505-337

bettike20 2010.11.02. 10:39:24

Nagyon szeretem ezt az éttermet ha tehetjük mindig ide járunk:):):)
süti beállítások módosítása