HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

Villa Medici - Veszprém

2008.08.25. 10:00 Cézár imádó

 A M Tamás féle levél kapcsán megkeresetem az én Villa Mediciben tett egykori látogatásomkor (2006.08.12) készített képeket. Nem emlékszem már az ételek nevére, de arra igen, hogy maximálisan elégedett voltam velük. Sajnos rossz idő volt, ezért csak az ablakon keresztül nézegettük a szép kertet, vizet és a kis hidacskát. Amire még szívesen gondolok vissza, az az előételként jégen felszolgált szeletelt sárgarépa volt...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korábbi bejegyzés (M Tamás) levele:

http://vacsora.blog.hu/2008/08/21/egy_kommentezotom_irta_a_villa_medicirol_tanulsagos

2 komment

Címkék: kritika veszprém étterem levél gasztronómia villa gasztró tamás medici mundrusz

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr2631504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiváncsi Kacsa 2008.08.30. 17:34:36

Kedves Tamás! Elhiszem hogy Önnek sok-sok pénze van, ezért ha megkérhetnénk a józan többség nevében: vegyen egy illemtankönyvet! Sőt, ne csak vegyen, olvasson is belőle!
Higgye el, sok meglepő dolog fog benne az Ön számára újdonságként hatni.
Például az Ön és társaságának oly kedves papucs viselet sem tartozik az éttermi öltözékek közé! De gondolom ez Önöket a legkevésbé sem zavarja, mint ahogy az sem hogy a panaszlevelével csak köznevetséggé tette magát!
Csak egy jó tanács: Mielőtt megsértődik, kérje ki egy kívülálló véleményét. higgye el, objektíven csak az lát jól, aki nem érintett a fájó dologban!
Ui. Ha veszprémben jár, máshol is kérni fogják Öntől a megfelelő öltözéket. --ÖNTŐL!!

amerea 2008.10.27. 13:05:53

Kivancsi Kacsa, egyetertek! Egy Dolce and Gabbana is lehet trehany, nem a cimke teszi a ruhat! Egyebkent ha viseloje tanult volna egy kis illemet, azt is tudna - peldaul - hogy feher cipot nem illik viselni. Meg feher ruhahoz is egy arnyalattal sotetebb cipot illik viselni. Dolce and Gabbana.. piha. Meg ha legalabb Gucci lett volna!
süti beállítások módosítása