HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.04.14. El Toro

2008.04.14. 23:48 Cézár imádó

www.eltorocafe.hu

Néhány hete az autóból láttam meg a helyet. Már a látványa (az egyszerűsége) megfogott. Egyszerű fa bútorokkal van berendezve és mindenhol (képeken, alátéteken) visszaköszön a bika motívum. Egy nagyon készséges pincér fogadott minket. Azonnal felajánlotta a segítségét az ital és az ételválasztásban. Inkább az étlap tanulmányozásánál maradtam. Előételnek két féle Tapast választottam. Az egyik Zöldfűszeres kecskesajtkrém a másik Padlizsánkrém volt. Meleg lepénnyel szolgálták fel. Főételnek Vajhalat kértem fűszeres morzsában sütve, ruccolás burgonypürével. Rég nem ettem ilyen tökéletesen elkészített halat. Omlós volt, de mégis tökéletesen át volt sütve. A köretet pikánssá tette a ruccola. Az utolsó fogás Császármorzsa rumos mazsolával és forró barackízzel. Ez már nem volt annyira rendben. Mazsolának nyoma sem volt, a barackíz pedig valóban csak "íz" volt. Ezen még van mit javítani, de az összes többi étel kifogástalan volt.

Zöldfűszeres kecskesajtkrém
Padlizsánkrém
Vajhal fűszeres morzsában sütve, ruccolás burgonypürével
Császármorzsa rumos mazsolával és forró barackízzel
1. Az étterem portálja és környezeteXXXXX
2. A vendég fogadásaXXXXX
3. A belső tér és a hangulatXXXXX
4. Berendezés, dekoráció, terítékXXXXX
5. ÉtlapXXXXX
6. VálasztékXXXXX
7. KiszolgálásXXXXX
8. ÁrakXXXXX

Szólj hozzá!

Címkék: étel étterem vacsora gasztronómia gasztró császármorzsa lepény tapas egyszerű kifogástalan vajhal eltoro padlizsánkrém

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr20425942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.