HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.03.22. Il Terzo Cerchio

2008.03.23. 13:53 Cézár imádó

www.ilterzocerchio.hu

A Tavaszi Borfesztiválon voltunk, de este 10 felé már elég hűvös volt. Elindultunk, hogy keressünk a környéken egy helyet, ahol ehetünk is valamit a borok után és kicsit felmelegedhetünk. A Dohány utcában sétálva megpillantottuk ezt a az éttermet. Hangulatosnak tűnt, ezért bementünk. Egy kedves hölgy az egyetlen szabad (nemdohányzó) asztalhoz kísért minket. Miután elhelyezkedtünk, volt időm alaposabban is körülnézni. Kellemes félhomály, minden asztalon gyertya. A plafon kialakítása egy pincéjére hasonlít. Ezek után sort kerítettem az étlap megszemlélésére is. Számomra kissé átláthatatlan, túl sűrűn írták. A választék bőséges volt. Mivel igazán nem voltam éhes, ezért egy kis adag tésztát választottam. Ravioli di bufala (bivalymozzarellával töltött ravioli, olaj, bazsalikom, koktélparadicsom, rukola). Ízletes volt, de így se tudtam az egészet elfogyasztani. Az estét ismét elrontotta a pincérek udvariatlansága. Úgy látszik, hogy azt tanítják manapság, hogy zaklasd addig a vendéget, míg el nem megy magától és így korábban bezárhatsz. Amennyiben ez mégse jönne be, egy elegáns mozdulattal hajítsd elé a számlát és közöld, hogy zárunk. Ezt a technikát gyakorolták rajtunk is. Az eredmény annyi lett, hogy a borravalóról le kellett mondaniuk. Vajon megérte nekik???

5 komment

Címkék: étterem vacsora tészta

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr66393397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eraser 2008.03.23. 19:18:11

Az ilyenek szarnak a borravalodra. Meg mindenre. Meg mindenkire. Magyar vendeglatas 2008.

jakabos 2008.03.23. 19:51:03

Ja, meg a budai champs, ahova beveszi magát egy 15-20 fős csapat és az hagyján, hogy le se szarják őket, még a pultnál is finnyogva és késve szolgálják ki az egyes embereket, akik azért rendesen fogyaszottak volna.
Az ilyen vendéglátós dögöljön éhen...

nol · http://www.blog.hu 2008.03.23. 20:39:33

És ennyit nem birtál megenni? :) nahát

Mago comico 2008.10.07. 17:27:56

Bár már nem téma, de kikérem magamnak, hogy
silány és megalapozatlan véleményeddel, amellyel még egyedül is maradsz, megpróbálj egy igazán profi módon szervezett olasz éttermet lejáratni.

Nekem nem tisztem, hogy Sergio éttermét megvédjem, de veled ellentétben magas szinten értek az olasz konyhához és azt is el tudom dönteni, hogy a felszolgálás szinvonala alkalmassá
teszi e a helyet arra, hogy oda exclusiv vendégekkel többször visszatérjek e, vagy ne.

Te fiam inkább azzal törődj, hogy senkinek ne próbálj ártani, mert a fagylalt visszanyalhat!

Húzd meg magad, mert egyszer valaki eléd állhat:
-Thomas Grande? (kérdezi) Majd részedről:
" H A M A R O S A N S Ö T É T S É G !

(ezt álmodtam)

Bahama 2008.12.04. 16:46:27

Ami engem illet, én imádom ezt az éttermet imádom, többször jártam már ott, mindig kedvesek, udvariasak, az étel meg egyszerűen fenséges!
süti beállítások módosítása