HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.03.02. Ping kínai étterem

2008.03.03. 16:40 Cézár imádó

www.pingchineserestaurant.hu

Maga a hely elég egyszerű, de mindig tiszta. Családunkkal gyakran járunk ide. A legtöbb családi eseményt itt tartjuk, mert a kerek asztaloknál akár tizenketten is kényelmesen ülhetünk, és mindenki láthatja a másikat. A személyzet is nagyon figyelmes. Ha születésnapi tortával érkezünk, akkor azt is felszolgálják részünkre. Több személyes tálakat szoktunk rendelni, mert akkor mindenki ehet mindenből, mégsem kell egymás tányérjában turkálnunk. Az adagok rendkívül bőségesek. Most csak ketten tértünk be ide egy vacsorára. Tengeri finomságból álló levest rendeltünk. Némi csalódást éreztem a tartalma miatt. Elég szegényes volt.  Nem igazán erre számítottam. Főétel választásunk Királyrákfarok bors és csípős szószban Pirított tojásos rizzsel volt. Ez is nagyon ízletes volt, de annak ellenére, hogy sűrű szószban tálalták, rajta hagyták a páncélját. Kézzel kellett lefejtenünk róla. Ugyan hoztak hozzá külön tálban kézmosó vizet, de így is elég macerás volt elfogyasztani. Természetesen nem maradhatott ki a nagy kedvencem a Csípős káposztasaláta. Desszertnek már nem maradt hely. A számla mellé kis tányéron narancs szeletek érkeztek. Ezt a figyelmes gesztust megjegyzi az ember.

 

 

Leves tengeri finomságból

 

 

 

 

 

 

 

 

Kírályrákfarok bors és csípős szószban

( 12 db )

 

 

 

 

 

 

 

Pirított tojásos rizs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csípős káposztasaláta

 

 

 

 

 

 

 

 

A figyelmesség

 

1 komment

Címkék: család étterem kínai vacsora királyrák ping

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr74363656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiski 2008.03.05. 12:28:42

Imádom ezt a helyet. Még másnapra is viszek haza ételt.
süti beállítások módosítása