HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.01.10. Bitter&Sweet

2008.01.10. 23:58 Cézár imádó

 

Újabb kellemes helyet fedeztem fel. Aki látta a Csokoládé című filmet, annak azért, aki nem, annak pedig azért érdemes betérnie a Mammut I. 3. emeletén a Bitter-Sweet-be. A titok egyszerű: belga csokoládé minden mennyiségben – ez szolgál (majdnem!!!) az összes étel és ital alapanyagául. A csokoládézó fő látványossága egy igazi kuriózum, egy csokoládé szökőkút. A Bitter Sweet széles csoki-kínálatában különböző csokoládé-fondük és csokoládé italok között válogathatunk. A forró csoki ét-, tej- és fehércsokoládéból készül, így biztosan mindenki talál kedvére valót. A diétázóknak sem kell elkeseredniük: számukra diabetikus csokoládés finomságokat kínál a bolt. A csokoládés fínomságok és a jó borok mellett most is sikerült megtalálnom az én kedvencemet. Gondolom meglepő lesz, hogy ez a cézár saláta:-) Nagyon ízletes volt. Mikor a számlát kértük a pincár búcsúzóul még egy- egy bonbonnal kedveskedett nekünk.

 

 

A cézár...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A figyelmesség:-)

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro étterem csokoládé vacsora gasztronómia sweet bonbon mammut bitter cézár saláta

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr66292941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása