HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.12.31. Borkápolna - Szilveszter

2009.01.06. 08:30 Cézár imádó

http://www.borkapolna.hu/

A 2008-as év zárásaként mi a Borkápolnát választottuk. Mivel elég gyakori vendég vagyok itt, nem volt kétséges, hogy jól fogjuk magunkat érezni. A belépő korlátlan étel és italfogyasztást tartalmazott. Az előételek között szerepelt az én nagy kedvencem, a tatárbeefsteak is. Ha mást nem is kaptam volna utána, akkor is elégedett lettem volna. Azonban az ételek sora itt nem ért véget. Volt egybesült malac, pezsgős káposztával, bébi csirke gesztenyés burgonyapürével, főtt füstölt csülök, grillezett rakott zöldség sajtmártással, és természetesen az ilyenkor elmaradhatatlan lencse. Az ételsort a somlói galuska zárta. Éjfélkor minden társaság kapott egy üveg pezsgőt is. Összességében egy kellemes estét töltöttünk itt.

 

 

Hidegtál

 

 

 

 

 

 

 

Tatárbeefsteek

 

 

 

 

 

 

Grillezett rakott zöldség sajtmártással

 

 

 

 

 

Főtt füstölt csülök

 

 

 

 

 

Egybesült malac, pezsgős káposztával

 

 

 

 

 

 

 

Bébi csirke gesztenyés burgonyapürével

 

 

 

 

Lencse

 

 

 

 

 

A tányérom

 

 

 

Korhelyleves (éjfél után)

Szólj hozzá!

Címkék: étel gasztro bor szilveszter pezsgő vacsora gasztronómia borkápolna

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr95860339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása