Júniusban már jártunk itt egy családi születésnap alkalmából, és most megismételtük ezt egy újabb jelentős, azaz 90 éves születésnap ürügyén. Ismét nagy létszámban jelentünk meg. Az asztalok szépen összetolva csak ránk vártak. Déli 12 óra, szinte üres étterem. Ez nekünk kellemes, de vajon nekik is az? Amikor beléptünk, olyan meleg fogadott, hogy szinte a rosszullét környékezett. A későbbiekben a hőmérséklet váltakozott. Hol fullasztó volt, hol kifejezetten hideg. Mivel majdnem négy órát töltöttünk itt, ezt többször volt lehetőségünk megtapasztalni. És akkor most térjünk rá az ebédre. A kiszolgálás sebessége mit sem változott nyár óta. Az első óra eltelte után kerültek az előételek, illetve a levesek az asztalra. A társaság egyik fele már el is fogyasztotta, mikor a másik fele még meg se kapta. Én Tengeri tapas tálat rendeltem előételnek. Ez padlizsán-, tojás- és tonhalkrémet, garnélafarkakat, polipot, füstölt makrélát, szárított paradicsomot, kagylót, olíva és kapribogyót tartalmazott. Gusztusosan volt tálalva, és nagyon kellemes ízű és állagú volt az összes falatka. Főételnek Steaket kértem zöldbors mártással, sajtos töltött burgonyával és kerti fűszerekkel pirult zöldségekkel. A steak (medium) tökéletes volt. Annak ellenére, hogy nem kaptam hozzá steak kést, remekül boldogultam vele. A köret is ízletes volt. Desszertként az általunk egy cukrászdából hozott tortát szolgálták föl, "boldog születésnapot" zene kíséretében. Az ételekre és a személyzet figyelmességére nem lehet panaszunk, de akinek nincs sok ideje, az ne ezt a helyet válassza.
Steak zöldbors mártással, sajtos töltött burgonyával és kerti fűszerekkel pirult zöldségekkel
Korábbi bejegyzés: