HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.07.22. Corso Étterem - Sopron

2008.07.27. 10:54 Cézár imádó

www.corsoetterem.hu

Mielőtt elindultunk volna Sopronba, az interneten keresgéltem olyan éttermeket, ahol még nem jártam. Megakadt a szemem a hely ajánlatán: "Ízutazás féláron". A kedvezményes időszak minden nap 16 és 22 óra között és vasárnap 11 és 16 óra között tart. Két étlapjuk van. Az egyik a kedvezményes időszakra vonatkozik, a másik az ezen kívül eső időpontokra. Okosan kitalálta a tulajdonos. Amikor már nem számíthat az Ausztriából érkező bevásárlókra és fogpótlást készíttetőkre, akkor ezzel az akcióval próbálja becsalogatni a magyarokat. Az árak nagyon barátságosak, de a fél ár nem állja meg a helyét. Inkább kétharmadnak nevezném. Maga az étterem a város talán legforgalmasabb utcájából nyíló udvarban található az emeleten. Elég jól eldugták. Mikor beléptünk, csak egy asztalnál ültek annak ellenére, hogy vacsoraidő volt. Előrelátóan foglaltunk asztalt, de erre nem is lett volna szükség. Egy felszolgáló azonnal hozta azt a bizonyos kedvezményes étlapot. A kicsit szűkített választék ellenére így se volt könnyű a választás. Jobbnál jobban hangzó ételek sorakoztak rajta. Voltak halak, szárnyasok és vadak egyaránt. Első fogásként Pikáns vadragulevest kértem Erdészné módra. Krémes volt és bőven volt benne tartalom is. Zöldség és hús egyaránt. Főételnek Zengővári szarvasszeletek rendeltem ínyencraguval és sült burgonyával. Sajnos nem kérdeztem rá az ínyencragu valódi tartamára. Tele volt azzal az egy zöldséggel, amit nem szeretek. Az pedig a gomba. Tálalása szemet gyönyörködtető volt, az illata mennyei. Miután sikerült belőle aprólékos módon kiválogatnom a gombát, szembesülhettem a tökéletesen elkészített vad ízével is. Sajnos a desszertnek már nem maradt hely, de tudtam volna választani néhány kedvemre valót.

Pikáns vadraguleves Erdészné módra

 

 

 

 

 

 

 

Zengővári szarvasszeletek ínyencraguval, sült burgonyával

 

 

 

 

 

 

 Étlap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az udvar bejárata az utca felől

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tábla a bejáratnál

Szólj hozzá!

Címkék: leves étel sopron étterem ár vacsora vendéglő gasztronómia hús gasztró fél vad étlap corso ízutazás

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr73587556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása