HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.06.07. Garden cafe

2008.06.10. 11:25 Cézár imádó

www.gardencafe.hu

Egyik családtagom szép kerek születésnapját ünnepeltük az étteremben. Először a Náncsi Néni volt a célpont, de az időjárás közbeszólt, így esett a választásunk a Gardenre. Az elmúlt években már többször megfordultam itt, de a helyet mindig másként hívták. Nem tudom, hogy a tulajdonos változik-e, vagy ez csak egy üzleti fogás. Déli 12-kor teljes létszámban (17 fő) megjelentünk az étteremben. Legalább fél óra telt el, mire konkrétan foglalkozni kezdtek velünk. Rajtunk kívül nem voltak vendégek. Az ételek megrendelésétől számítva majdnem két óra telt el, mire asztalunkon gőzölgött az ebéd. Többszöri kérdésünkre mindig az volt a válasz, hogy már csak percek kérdése... Mi történt volna, ha tele van a hely? Lehet, hogy csak vacsoraidőre laktunk volna jól. Azért megérte a várakozás, mert az ételekkel mindannyian elégedettek voltunk. Először Bazsalikomos paradicsomlevest kértem parmezánnal és fokhagymás baguettel. Isteni forró krémes állagú levest kaptam. Sajnos annyira éhes voltam már, hogy a háromszorosát is megettem volna. Újabb várakozás következett, de végül megérkezett a Vörös tonhal steakem wokban sült zöldségekkel. Ez is ízletes volt, bár a tonhal steaket én másként képzelem. Nem kellett volna ennyire megsütni, de legalább megkérdezhették volna, hogy hogy kérem. Desszertet nem választottunk az étlapról, mert a kedvenc cukrászdánkból (Daubner) hoztunk magunkkal két tortát. Egy Eszterházyt és egy Csokisat. A felnőttek körében az első, míg a gyerekek körében a második volt a népszerűbb. Összességében pozitív élményekkel távoztunk fél 5-kor.

 

Bazsalikomos paradicsomleves parmezánnal és fokhagymás baguettel

 

Vörös tonhal steak wokban sült zöldségekkel

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap leves garden várakozás gasztronómia gasztró tonhal lassú hosszú ebéd néni cafe steak daubner náncsi

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr53512706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása