HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.03.21. Pata Negra spanyol tapas bár

2008.03.22. 10:05 Cézár imádó

www.patanegra.hu

Este 9-kor érkeztünk a helyre. Elég macerás megközelíteni jelenleg a Kálvin tér feltúrása miatt. A Lónyai utca felől próbálkoztunk, de falba ütköztünk. Kiderült, hogy a teljes lezárást meg kell kerülnünk. Ez a hőmérséklet miatt nem volt túl kellemes. Mikor beléptünk a hely tele volt. Csak a mi asztalunk árválkodott üresen. Foglalás nélkül valószínűleg az se lett volna. Egy pincér az asztalunkhoz kísért. A zene elég hangosan szólt, de reméltem, hogy azért tudunk majd beszélgetni. Először bort választottunk. Bőséges a választék spanyol borokból. A borlapon fel van tüntetve, hogy melyik milyen szőlőből készült, hány hónapos hordós illetve palackos érlelést kapott. Ez azoknak is segíthet a választásban, akik esetleg nem ismerik konkrétan azt a bizonyos bort. A bor elfogyasztása közben már volt időnk az étlapot is tanulmányozni. Különböző saláták és tapasok szerepeltek rajta. A kiválasztottakról inkább beszéljenek a képek. Az ételek nagyon kellemes fűszerezésűek voltak. Friss kenyérszeleteket tálaltak melléjük. Talán az estét csak a távozásra való felszólítás árnyékolta be. 12-kor a pincér elénk tette a számlát és mondta, hogy zárni szeretnének. Én megemlítettem, hogy a weboldaluk szerint 1-ig vannak nyitva, de arra közölte, hogy csak nincs kijavítva.
Fokhagymás, chilis rákfarok
Marinált bébi polip ropogósra sütve
Fűszeres csirkemell csíkok jégsalátával, laskagombával,dióval és naranccsal
Kolbász vörösborban sütve

1 komment

Címkék: saláta rák spanyol bor étterem polip vacsora tapas hangos pata negra kálvin tér

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr68391968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisbankar 2008.03.22. 21:38:21

Non-stop helyre kellene menned... :-)
süti beállítások módosítása