HTML

Étterem

Mostanában gyakran járok étterembe. Gondoltam megosztom az élményeimet (jó és rossz tapasztalataimat) veletek is:-) Ha valakinek kedve támadna éttermet ajánlani: cezarimado@freemail.hu

Friss topikok

Linkblog

2008.02.15. Olíva étterem

2008.02.15. 23:27 Cézár imádó

Nagyjából két évvel ezelőtt már jártam itt. Akkor nem volt túl meggyőző, de most újra próbálkozom. Nem foglaltunk asztalt, mert az emlékeim szerint nem túl felkapott a hely. Kiderült, hogy hiba volt. Este 8-kor teljesen tele volt az étterem. Néhány perc türelmet kértek, mondván, hogy két asztalnál is fizetnek. Kivártuk. Cézár salátát rendeltem csirkével. Nekem kicsit sok volt a benne a hús, de az öntet jól el volt találva. Valami számomra meghatározhatatlan olajban sült dologgal díszítették a tányért. Bőséges adag volt. Desszertnek Profiterolt kértem. Ez kifejezetten ízletes volt. Fizetéskor egy kis pohár itallal kedveskednek a vendégeknek.
Sajnos a helynek nincs weboldala, ezért leírom az elérhetőségeket:
Olíva étterem
Cím: 1065  Lázár utca 1.
Telefon: 312-0080
Cézár saláta
Profiterol

1 komment

Címkék: étterem vacsora desszert olíva cézár saláta profiterol

A bejegyzés trackback címe:

https://vacsora.blog.hu/api/trackback/id/tr47341102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Canberra 2010.05.16. 15:45:28

Azóta van az étteremnek weboldala.

www.olivaetterem.hu
süti beállítások módosítása